Møter, kurs og selskaper – hva tilbyr vi?

Legg samlinger til omgivelser som skaper kreativitet og hygge. På Grimset gård kan vi tilby ulike lokaler ut fra ønsker og behov. Vi ønsker å lage en personlig atmosfære og har muligheten til å skreddersy ditt arrangement med alt du trenger og litt til.

Vi kan tilby ulik servering fra vårt kjøkken, men har også flere gode samarbeidspartnere på catering siden. I tillegg har vi skjenkebevilling.

Ta kontakt med Julie for et tilbud eller ved spørsmål. Vi imøtekommer deres ønsker! Håper vi ses!

   

Staselig med prismekroner

Vår historiske og særpregede sal ligger i føderåsbygningen. Langbordet har plass til ca 20 personer, men totalt kan det dekkes til ca 35 personer. Her blir dere ikke forstyrret av andre gjester enten det er møte eller selskap. Salen har et tilhørende rom «kjøkkenkammerset» som kan brukes til grupperom eller avlastningsrom ved selskaper. Det er lagt til rette med storskjerm og trådløst internett.

Ved møter tilbyr vi lunsj i Grimset kjeller`n eller ute i hagen. Vi har ulike typer lunsjretter ut fra årstid. I kjeller`n kan vi også tilby pizza fra vedfyrt bakerovn – kanskje vil dere være med på utbaking og steking? Det kan være en fin sosial aktivitet, for minimum 8 personer.

 

Litt mer rustikt preg med peis

Grimset kjeller’n ligger i hovedhusets kjeller. Her ønskes du velkommen med fyr på peisen. Start gjerne med en kopp varm bringebærgløgg. Lokalet benyttes som kafèlokale i bringebærsesong, lunsjsted ved møter eller som møterom. Rommet har vedfyrt bakerovn, kjøkken og sitteplasser til rundt 20 personer. Prosjektor og tråløst internett er tilgjengelig.

Av servering tilbyr vi ulike typer supper, søtbakst og kaffe. Vi er behjelpelige med å finne beste løsningen for dere. I kjeller`n kan vi også tilby pizza fra vedfyrt bakerovn – kanskje vil dere være med på utbaking og steking? Det kan være en fin sosial aktivitet, for minimum 8 personer.