Nye muligheter for bringebæropplevelser

Sommeren 2024 byr på nok en sesong med bringebæropplevelser på Grimset gård. Som tidligere tilbyr vi selvplukk, salg av ferdigplukket og åpen sommerkafè. Våren og forsommeren har gitt oss litt usikkerheter på når vi forventer modne bær. Slik det ser ut nå kan åkeren være full av røde, store og søte bringebær allerede 10. juli. Følg med på facebook og instagram for åpningsdag og videre åpningstider.  

Mange har spørsmål rundt selvplukk. Vi har ikke noe timebestilling. Her er det bare å komme innenfor åpningstidene. Disse blir annonsert på facebook, instagram og på skilting ved gården. Ta med egen emballasje, hvis ønskelig har vi egnede bærkasser og kurver til salgs i bringebærboden. Vi ønsker at alle henvender seg i boden ved ankomst for å få henvist plukkested.

Ta med familie, venner og kjente – er det noen som ikke ønsker å plukke av ulike årsaker kan de nye en bringebærsnurr og kaffe i kafèn, leke i trehytta eller bare nyte synet av bringebærrekker og sommer. Vi baker selv, men i tillegg kan vi tilby is og makroner fra Fire makroner på Elverum.

Vi håper alle tidligere, og mange nye finner veien til oss i år. Vi gleder oss til å gi dere en skikkelig bringebæropplevelse!