Vi gleder oss til å gi deg en skikkelig bringebæropplevelse

Det inviteres til nok en sesong med bringebæropplevelser på Grimset gård. Vi er avhengig av været, men fra ca 25. juli kommer åkeren til å være full av røde, store og søte bringebær. Følg med for åpningsdag. Som tidligere tilbyr vi selvplukk, salg av ferdigplukket og åpen sommerkafè. 

        

Mange har spørsmål rundt selvplukk. Vi har ikke noe timebestilling. Her er det bare å komme innenfor åpningstidene. Fram til skolestart vil vi ha åpent hver dag fra kl 10-16. Etter 15. august vil det også være muligheter for plukking på kvelden. Ta med egen emballasje, hvis ønskelig har vi egnede bærkasser og kurver til salgs i bringebærboden. Vi ønsker at alle henvender seg i boden ved ankomst for å få henvist plukkested.

Ta med familie, venner og kjente – er det noen som ikke ønsker å plukke av ulike årsaker kan de nye en bringebærsnurr og kaffe i kafèen, leke i trehytta eller bare nyte synet av bringebærrekker og sommer. I år kommer det en etterlengtet og deilig nyhet i kafèen.

Vi håper alle tidligere, og mange nye finner veien til oss i år. Vi gleder oss til å gi dere en skikkelig bringebæropplevelse!