Ønsker du og familien en fin og trygg ramme rundt de store begivenheter?

Vi vet mange har fått endrede datoer for konfirmasjon, og lurer på hvordan dette skal ordnes. Legg begivenheten til vår historiske sal. Her får dere en flott høytidelig ramme rundt selskapet. Vi samarbeider med ulike aktører på catering for å dekke deres ønsker av mat. Vi vil være tilstede gjennom hele arrangementet for å gi dere en best mulig opplevelse.

Vi legger til rette og følger anbefalte smitteverntiltak. Vi kan ta i mot selskaper på 10- 30 personer avhengig av dagens avstandskrav. Ditt selskap har lokalene for dere selv og vi sørger for god avstand. Er været med oss kan dere også benytte hagen. Kanskje dere ønsker å starte selskapet med et glass bringebærsaft i hagen?

Ta kontakt med Julie for et tilbud eller ved spørsmål. Vi imøtekommer deres ønsker! Håper vi ses!