Sesongen 2020 og covid-19

Gjennom våren har vi virkelig fått kjenne på hvor godt det er med mat i fryseren. Vi vet at mange har kost seg med selvplukket bringebær fra Grimset gjennom hele året. Og kanskje smaker denne ekstra godt fordi en har plukket den selv og forhåpentligvis fått gode bringebæropplevelser.

Mange lurer sikkert på hvordan sesongen 2020 blir. Det gjør også vi!

Våren har vi brukt til å forberede. Gjødsling, suppleringsplantet, vanning, klypping, tynning, grubling og alt som hører med. I fjor hadde vi vår første sesong med setteløk, dette er starten på neste års matløk. Alle visste kanskje ikke at en kepaløk brukte to sesonger på å vokse før vi kan kjøpe den i butikken! I år fortsetter vi med denne spennende produksjonen, men vi har også sådd vårløk! Vårløken håper vi å kunne tilby besøkende gjennom bringebærsesongen. Her er det bare å finne fram gode oppskrifter med vårløk!

 

Vi ønsker å legge til rette for selvplukk og bringebæropplevelser på lik linje som i fjor. Vi håper å kunne servere ferske vafler og bringebærsnurr, samtidig med at vi forholder oss til de retningslinjene som er. Nytt av året er at vi har etablert et samarbeid med Hamar kommune der vi får hjelp av to ungdommer som i hovedsak skal plukke bær. Det gjør at vi kan tilby ferdigplukket for de som ønsker det.

To kaniner har flyttet inn og gleder seg til å se hvor mange som kommer for bringebæropplevelser i år!

Følg med på Facebook og Instagram for mer informasjon om sesongstart. Så håper vi å se dere i slutten av juli!